Wat is mijn huis waard?

Wat is mijn huis waard?

We begrijpen het belang van het weten van de waarde van uw huis. Onze waardebepaling biedt u een realistisch inzicht in de actuele waarde van uw woning. We gaan verder dan alleen schattingen en leveren een waarde die gebaseerd is op een grondig vooronderzoek met behulp van actuele marktgegevens.

Naast het bepalen van de waarde, informeren we u tijdens het proces ook graag over de ingrijpende veranderingen op de huizenmarkt. Vul uw gegevens in het onderstaande contactformulier in en we nemen contact met u op om een afspraak te maken. Deze service is volledig kosteloos en vrijblijvend. Ontdek vandaag nog wat uw huis waard is!

D&S aanpak

Aanvragen
Wilt u graag een waardebepaling aanvragen? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Onderzoek marktwaarde
Het vooronderzoek wordt bij ons op kantoor gestart.

Bezoek makelaar
In een persoonlijk gesprek zullen wij u de definitieve waarde mededelen.

 

 

 

 

Maak een afspraak
Makelaar Rotterdam

Wij zijn expert in de regio’s

Waar D&S voorstaat

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid
We streven ernaar om een sterke relatie met onze klanten op te bouwen, waarbij we actief naar u luisteren en begrijpen wat voor u echt belangrijk is.

Snelle respons
Bij D&S kunt u rekenen op een snelle respons en efficiënte dienstverlening. Wij begrijpen dat tijd een cruciale factor is, met name bij vastgoedtransacties en -advies. Daarom streven wij ernaar om snel te reageren op al uw vragen, verzoeken en behoeften.

Dienstverlening afgestemd op uw behoeften
We begrijpen dat elke persoon en situatie uniek is, daarom streven we ernaar oplossingen te vinden die aansluiten bij uw specifieke wensen en doelen.

Meerdere gecertificeerde NVM Makelaars in dienst
Bij D&S garanderen wij de hoogste kwaliteit van dienstverlening dankzij ons team van meerdere gecertificeerde NVM Makelaars. Wij hechten grote waarde aan professionele expertise en kwalificaties, omdat we beseffen dat dit van essentieel belang is om onze klanten op optimale wijze van dienst te kunnen zijn.

 

Meer informatie?