D&S Makelaar Schiedam

 

D&S Makelaardij, met jaren ervaring als NVM-makelaar, is de toonaangevende makelaar in Schiedam. Wij bieden diverse diensten voor iedereen die een woning wil kopen, verkopen of laten taxeren in deze stad.

Als onderdeel van een veelzijdige nationale vastgoedonderneming, profiteert D&S Makelaardij van de voordelen van een uitgebreide database met diverse woningen en potentiële kopers. Bovendien hebben wij diepgaande kennis van de wijken en de regio in Schiedam, waardoor u hier optimaal gebruik van kunt maken.

Ons team van professionele makelaars staat klaar om u te begeleiden bij het aankopen, verkopen of taxeren van uw woning. Wij bieden een volledig begeleidingsproces, zodat u met vertrouwen kunt handelen. Als u geïnteresseerd bent in woningen in Schiedam, nodigen wij u uit om ons aanbod te bekijken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen.

Jouw makelaar in Schiedam

Met onze Rotterdamse mentaliteit zijn wij de ideale makelaar in Schiedam. We hechten veel waarde aan duidelijke communicatie. Bij ons zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen!

Bovendien beschikken we over een schat aan kennis en ervaring. Onze expertise strekt zich uit tot bouwkundige en juridische aspecten van woningen. Of u nu op zoek bent naar een starterswoning, nieuwbouwproject of bedrijfspand in Schiedam, bij ons bent u in goede handen.

Wilt u meer informatie over onze diensten of bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Dan bent u van harte welkom bij op ons kantoor in Schiedam, gelegen aan Land van Belofte 50, 3111 NW Schiedam. U kunt ook via de website contact met ons opnemen.

Maak een afspraak
Makelaar Rotterdam

 

Voorzieningen in Schiedam

Schiedam, gelegen aan de oevers van de Nieuwe Maas in Zuid-Holland, biedt haar inwoners een breed scala aan voorzieningen. Met uitstekende verbindingen naar naburige steden via trein- en buslijnen, is Schiedam gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die Rotterdam, Den Haag en andere nabijgelegen plaatsen wil verkennen.

Voor liefhebbers van cultuur is Schiedam een geweldige bestemming. De stad bruist van een levendige culturele scene met diverse theaters, musea en galerieën. In het Stadsgehoorzaal theater kunnen bezoekers genieten van een gevarieerd programma boordevol podiumkunsten.

Met een bruisende gemeenschap en verschillende activiteiten is Schiedam de ideale plek om te wonen. Schiedam heeft voor elke leeftijdscategorie wel wat.

Voordelen van D&S:

  • 5 NVM-vestigingen verspreid over Rijnmond.
  • Meer dan 40 jaar ervaring en diepgaande kennis van de makelaardij.
  • Gewaardeerd met een uitstekende beoordeling van 9,6 op Funda.
  • Wij hechten waarde aan transparantie: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.
  • Onze dienstverlening is volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften

Beoordeling Funda: https://www.funda.nl/makelaars/15463-d-en-s-makelaars/?plaats=schiedam

Meer informatie?