D&S Makelaars

Familiebedrijf met Schiedamse roots

D&S Makelaars maakt onderdeel uit van de landelijke D&S Groep waaronder ook de disciplines VVE Beheer, Beleggingen in Onroerende Zaken, Vastgoed Beheer en Bouwbedrijf vallen. Schiedamse roots, kennis van de vastgoedmarkt en de nuchtere no-nonsense aanpak kenmerken al bijna 40 jaar het ondernemerschap van de D&S Groep. Het hoofdkantoor is sinds 1984 gevestigd in het historische Schiedam. Ook D&S Makelaars is daar gehuisvest. De makelaars werken er in een inspirerende omgeving. Daar waar de architectuur van de eeuwenoude monumenten hand in hand gaan met de dynamiek van de hedendaagse Offshore Valley. Daar waar uiteenlopende panden gekocht en verkocht worden: van rijksmonumenten tot nieuwbouwwoningen, van industriële panden tot lofts en luxe woningen in een kerk.

Makelaars by D&S

Samen met Klip & Van Wijk Makelaars in Spijkenisse en Rockanje, Ruseler Makelaars in Rotterdam-Nesselande en Capelle aan den IJssel vormt D&S Makelaars: Makelaars by D&S. Onze 5 NVM-kantoren hebben daarmee een groot bereik in de regio Groot-Rijnmond en kunnen buigen over meer dan 40 jaar ervaring in de makelaardij.  De Makelaars by D&S zijn lokale makelaars met kennis van de nationale vastgoedmarkt.

Vastgoedontwikkelingen 

D&S Makelaars kent vooral de huizenmarkt in Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam als geen ander. Een markt die zich kenmerkt door de enorme variatie in woningen. Zowel in bouwstijl als qua prijsklasse. Routine wordt het makelaarsvak in deze regio nooit. Als je alleen al de Schiedamse vastgoedmarkt bekijkt, zie je dat de variatie in het woningaanbod enorm is! Van een woonwijk die dateert van voor 1900, tot diverse nieuwbouwwijken. Van kleine studio's in het centrum, tot vrijstaande villa's in andere wijken. Van laagbouw tot complexen van twaalf meter en hoger. Van sociale huurwoningen, tot koopwoningen van meer dan een miljoen. Van de hoogste molens van de wereld en de prachtige monumenten aan de grachten tot het aanbod qua kunst en cultuur, winkels, horeca en het uitgebreide openbaar vervoer netwerk. Het is een stad met meer dan gemiddelde mogelijkheden.

Alle facetten van makelaardij zijn ons bekend

Makelaar Reno de Bruin beaamt die gevarieerdheid in de onroerend goed markt van de regio: “Niet alleen het type woningen is zeer uiteenlopend, maar ook de regio op zich. Naast Schiedam en Vlaardingen concentreren wij ons op een groot deel van Rotterdam. Het centrum, maar ook Rotterdam-Noord, West en Zuid vallen binnen ons werkgebied. En voor taxaties gaan we nog wat verder van huis. Die doen we tot en met Barendrecht en de Hoekse Waard.” Bijna nog belangrijker dan verstand hebben van huizen uit diverse bouwjaren en stijlen, noemt Reno het feit dat hij in meer dan 40 jaar tijd de golfbewegingen van de woningmarkt heeft leren kennen. “Het voordeel van een senior in de markt is, dat je alle facetten binnen de makelaardij wel hebt meegemaakt: van crisistijden tot 'over the top'-tijden. Omdat je die cycli (her)kent, kun je kopers en verkopers juist adviseren. En dat is de kern van mijn vak! Om welke woning het in welke markt ook gaat, ik streef altijd naar een tevreden verkoper en een blije koper.”

test

“Naast de onroerend goed markt in Schiedam en Vlaardingen concentreren wij ons op een groot deel van Rotterdam.”