D&S Makelaar Vlaardingen

 

D&S Makelaardij is dé makelaar in Vlaardingen. Met jaren ervaring als NVM-makelaar in deze stad, bieden wij diensten voor iedereen die een woning wil kopen, verkopen of laten taxeren.

Als onderdeel van de multidisciplinaire landelijke vastgoedonderneming D&S hebben wij toegang tot een uitgebreide database met diverse woningen en potentiële kopers. Dit stelt ons in staat om onze klanten nog beter te adviseren en te matchen met de juiste mogelijkheden. Tegelijkertijd profiteer u bij ons ook van de voordelen van een lokale makelaar, met uitgebreide kennis van de wijken en de regio in Vlaardingen.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woning in Vlaardingen, uw huidige woning wilt verkopen of een taxatie nodig hebt, ons team van ervaren professionals staat voor u klaar. Wij begeleiden u graag bij elke stap van het proces. Neem een kijkje in ons aanbod en ontdek waar wij u bij kunnen helpen.

Jouw makelaar in Vlaardingen

Met onze Rotterdamse mentaliteit zijn wij de ideale makelaars voor Vlaardingen. Wij zijn gewend aan duidelijke communicatie, wat van pas komt in al onze vijf NVM-vestigingen in de regio Groot-Rijnmond. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

Daarnaast beschikken we over een schat aan kennis. Met meer dan 40 jaar ervaring in de makelaardij zijn we volledig op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en het meest actuele aanbod. We hebben uitgebreide expertise op het gebied van bouwkundige en juridische aspecten van woningen. Of het nu gaat om een starterswoning, nieuwbouw of bedrijfspand in Vlaardingen, bij ons bent u in goede handen.

Neem direct contact met ons op als u geïnteresseerd bent in onze diensten of meer informatie wilt. U kunt ons bereiken via onze contactpagina, e-mailadres of telefoonnummer. Bovendien bent u van harte welkom op ons kantoor in Schiedam, gelegen aan Land van Belofte 50, 3111 NW Schiedam.

Maak een afspraak
Makelaar Rotterdam

 

Voorzieningen in Vlaardingen

Gelegen aan de oevers van de Nieuwe Maas in Zuid-Holland, biedt Vlaardingen haar inwoners een breed aanbod aan voorzieningen. Met uitstekende verbindingen naar omliggende steden via trein- en buslijnen, is Vlaardingen goed bereikbaar voor iedereen die Rotterdam, Den Haag en andere nabijgelegen plaatsen wil verkennen.

Voor cultuurliefhebbers is Vlaardingen een waar paradijs. De stad kent een bruisende culturele scene met diverse theaters, musea en galerieën. In het Stadsgehoorzaal theater kunnen bezoekers genieten van een gevarieerd programma vol podiumkunsten, waaronder theater, dans en muziekoptredens. Het Vlaardings Archeologisch Kantoor en het Museum Vlaardingen bieden een fascinerend inzicht in de rijke geschiedenis van de stad.

Met een levendige gemeenschap en talloze activiteiten en mogelijkheden is Vlaardingen een fantastische plek om te wonen, te werken en te genieten van het leven. Of u nu wilt profiteren van de diverse voorzieningen, deelnemen aan culturele evenementen of gewoon wilt genieten van de schoonheid van de omgeving, Vlaardingen heeft voor ieder wat wils.

Voordelen van D&S:

  • 5 NVM-vestigingen verspreid over Rijnmond.
  • Meer dan 40 jaar ervaring en diepgaande kennis van de makelaardij.
  • Gewaardeerd met een uitstekende beoordeling van 9,6 op Funda.
  • Wij hechten waarde aan transparantie: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.
  • Onze dienstverlening is volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Beoordeling Funda: https://www.funda.nl/makelaars/15463-d-en-s-makelaars/?plaats=schiedam

Meer informatie?