Makelaar Rotterdam

Bent u op zoek naar een makelaar in Rotterdam? Bij D&S Makelaardij bent u aan het juiste adres! Met jaren ervaring als NVM-makelaar in Rotterdam, is D&S Makelaardij dé partner voor het kopen, verkopen of taxeren van een woning in Rotterdam.

Sinds 2012 maken wij als makelaar in Rotterdam deel uit van de D&S Groep, een veelzijdige en toonaangevende vastgoedonderneming met een landelijke aanwezigheid. Hierdoor hebben wij onze dienstverlening kunnen uitbreiden en kunnen wij onze klanten nog beter adviseren. Met onze uitgebreid aanbod met woningen zijn wij ervan overtuigd dat wij de perfecte match voor u kunnen vinden, ongeacht uw wensen.

Jouw makelaar in Rotterdam

Als makelaars met een Rotterdamse mentaliteit zijn duidelijke communicatie en betrouwbaarheid de kernwaarden van onze vijf NVM-vestigingen in de regio Groot-Rijnmond. We staan bekend om het nakomen van onze beloften!

Bovendien beschikken we over uitgebreide kennis. Met maar liefst 40 jaar ervaring in de makelaardij zijn we goed op de hoogte van de laatste markttrends, het actuele aanbod en hebben we expertise op het gebied van bouwkunde en juridische aspecten van woningen. Of u nu op zoek bent naar een starterswoning, nieuwbouwproject of bedrijfspand in Rotterdam, wij zijn er voor u.
Bent u geïnteresseerd in onze diensten als makelaar in Rotterdam of wilt u meer informatie? Wij staan klaar om u te helpen! Neem direct contact met ons op via onze contactpagina, e-mail of telefoon. U bent ook van harte welkom op ons kantoor in Schiedam, gelegen aan Land van Belofte 50, 3111 NW Schiedam.

Maak een afspraak
Makelaar Rotterdam

Voorzieningen in Rotterdam

Rotterdam is een geweldige stad in Nederland. Er zijn veel dingen te doen die zowel mensen die er wonen als bezoekers leuk vinden. U kunt er naar culturele plekken gaan, leuke dingen doen in de natuur, winkelen en heerlijk eten.

Rotterdam heeft mooie gebouwen, zoals de Erasmusbrug, de Markthal en de Euromast. Als u van de natuur houdt, zijn er groene plekken zoals het Kralingse Bos, het park bij de Euromast en het Vroesenpark. Daar kunt u wandelen, rennen, fietsen of gewoon relaxen. Als u graag winkelt, is Rotterdam perfect. Er zijn veel winkels, van grote winkelketens tot kleine winkeltjes. U kunt naar bekende winkelstraten zoals de Lijnbaan, de Koopgoot en de Meent gaan.

Voordelen D&S

  • 5 NVM-vestigingen in Rijnmond
  • 40 Jaar ervaring en kennis van makelaardij
  • Beoordeeld met een 9,6 op Funda
  • Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen
  • Dienstverlening afgestemd op jouw behoeften

Beoordeling Funda: https://www.funda.nl/makelaars/15463-d-en-s-makelaars/?plaats=schiedam 

 

Meer informatie?