D&S Makelaar

Het vinden van de juiste makelaar voor het aan- of verkopen van uw woning in Schiedam, Vlaardingen of Rotterdam is geen gemakkelijke opgave. Met onze jarenlange ervaring in het vastgoed zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en gaan we altijd voor het optimale resultaat. Onze makelaars staan niet alleen bekend om hun brede kennis van de markt, maar hechten ook veel waarde aan een persoonlijke en eerlijke relatie met de klant.

D&S Makelaar heeft alle vastgoed disciplines in één hand. Met meer dan 35 jaar ervaring in de vastgoedmarkt, is D&S Makelaardij uw partner als uw een woning of bedrijfsobject wilt kopen, verkopen of laten taxeren.  

Wilt u een huis kopen? Dan kunt u bij ons terecht voor een aankoopmakelaar. Bekijk ook direct ons actuele aanbod koopwoningen. Wilt u uw huis verkopen? Ook dan helpt D&S je bij het gehele verkoopproces. In veel gevallen begint het verkoopproces bij een taxatie van een woning. Als NVM-makelaar is uw D&S Makelaar in staat u te voorzien van een taxatierapport van de markt- of herbouwaarde van uw object. Heeft u vragen rondom de financiering van uw nieuwe woning of bedrijfspand? De Hypotheekadviseur is bij de D&S Groep aangesloten en voorziet u graag van professioneel advies en begeleiding bij het afsluiten van hypotheken

Daarnaast kunt u niet alleen terecht voor het verkopen van een huis, maar ook voor huurwoningen bent u bij de D&S Groep aan het juiste adres. Uw D&S Makelaar vertelt u graag over het brede aanbod van huurwoningen en bedrijfspanden.

NVM Makelaar Schiedam

In Schiedam is ons makelaarskantoor gevestigd aan het Land van Belofte. Hier staat Michel de Heer aan het roer. Met meer dan 30 jaar ervaring als makelaar Schiedam en omstreken beschikt hij over veel kennis en expertise van de woningmarkt in de regio. Wij weten als geen ander wat er speelt in de regio en wij kunnen u als makelaar in Schiedam bijstaan met het gehele proces. 

NVM Makelaar Vlaardingen

Ons makelaarskantoor is gevestigd in Schiedam maar we zijn ook actief in de woningmarkt van Vlaardingen. Met meer dan 30 jaar ervaring als makelaar Vlaardingen en omstreken beschikken wij over veel kennis en expertise van de woningmarkt in deze regio. Met onze ruime ervaring in de regio en expertise op het gebied van vastgoed weten wij als geen ander wat er speelt en kunnen wij u als makelaar in Vlaardingen vakkundig adviseren.

Kunnen wij u met één van bovenstaande disciplines helpen? Wilt u vakkundig advies over zaken rondom makelaardij of vastgoed? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij verwelkomen u graag op ons kantoor!

Meer informatie?