Makelaar Vlaardingen

Met meer dan 30 jaar ervaring als NVM makelaar in Vlaardingen, is D&S Makelaars dé partij als u een woning wilt kopen, verkopen of laten taxeren in Vlaardingen. Al sinds 2012 zijn wij als makelaar in Vlaardingen onderdeel van de D&S groep. Bij de D&S groep hebben we alle vastgoed disciplines in één hand, met meer dan 30 jaar ervaring dus een goed adres voor onroerend goed. 

Ons makelaarskantoor is gevestigd in Schiedam, maar ook Vlaardingen is een gebied waarin wij actief zijn. Met meer dan 30 jaar ervaring als makelaar in Vlaardingen en omstreken beschikken wij over veel kennis en expertise van de woningmarkt in deze regio.

Bekijk ons aanbod  

Kopen, verkopen of taxeren van uw woning in Vlaardingen

Bij ons kunt u terecht voor het kopenverkopen of taxeren van uw woning in Vlaardingen. Ook kunnen wij u advies geven over uw hypotheek. Met onze ruime ervaring in de regio en expertise op het gebied van vastgoed, weten wij als geen ander wat er speelt en kunnen wij u als makelaar in Vlaardingen bijstaan bij de aankoop van uw woning.

Plannen om uw woning te verkopen en/of alvast nieuwsgierig naar de waarde van uw woning? Daarvoor bieden wij een gratis waardebepaling aan. Onze NVM makelaars komen vrijblijvend bij u langs om u een eerste indicatie te geven van de waarde van uw woning. Tijdens dit gesprek krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten van de daadwerkelijk prijs van uw woning als deze eenmaal is verkocht. Deze waardebepaling is geheel gratis en vrijblijvend. Zo kunnen we gelijk kijken of het klikt.

Makelaar Vlaardingen

Wonen in Vlaardingen

Overweegt u te verhuizen naar Vlaardingen vanuit een andere stad of dorp? Een keuze die wij als makelaars in Vlaardingen volledig snappen! De gemeente, gelegen aan de Nieuwe Maas, maakt deel uit van de Stadsregio Rotterdam.

Het Vlaardingen van vandaag is een dorpse stad. De unieke historie zorgt voor een rijk karakter, waar de ligging van Vlaardingen zorgt voor een stads gevoel. De stad die nu ruim 70.000 inwoners telt, stond ooit bekend als dé Haringstad van Nederland. De visserij is echter toch echt iets uit de verleden tijd is voor Vlaardingen. Het vissersveleden is nog wel goed terug te zien in de karakteristieke gemeente, met name rond de Oude Haven en de Koningin Wilhelminahaven. Vlaardingen bestaat voornamelijk uit stedelijk gebied, met uitzondering ten westen en ten noorden van de stad. Dit is poldergebied, wat deels is ingericht als recreatiegebied.

In totaal heeft Vlaardingen acht wijken met allemaal hun eigen karakter. In het gezellige centrum worden vele evenementen en activiteiten georganiseerd voor de bewoners. De wijken Vlaardinger Ambacht en Holy zijn de oude kernen. Verder heb je er nog de Vlaardingervaart, een kanaal tussen de Gaag in Schipluiden en de Oude Haven in Vlaardingen waar het water is verbonden met de Nieuwe Maas.

Bereikbaarheid Vlaardingen

De uitstekende bereikbaarheid van Vlaardingen maakt de stad nog aantrekkelijker. Wil je even een grote stad in? Dan sta je vanuit Vlaardingen binnen 20 minuten in Rotterdam, zowel met de auto als met openbaar vervoer. De snelweg A20 scheidt de wijk Holy en de rest van Vlaardingen. In het oosten ligt de A4 rond Vlaardingen. De voormalige spoorwegstations zijn omgebouwd tot metrostations: Vlaardingen-Oost, Vlaardingen-Centrum en Vlaardingen-West.

Deze stations zijn onderdeel van de Hoekse lijn die van Schiedam tot Hoek van Holland loopt. Net over de grens met Schiedam ligt metrostation Vijfsluizen, wat onderdeel is van de Rotterdamse Metrolijn C. Dit maakt het mogelijk om binnen 15 minuten in het Rotterdamse stadcentrum te zijn. Verder is er nog een tramverbinding vanuit Rotterdam naar Vlaardingen-Holy. Dankzij de vele mogelijkheden van het openbaar vervoer, is de bereikbaarheid van Vlaardingen uitsteken en is het gemakkelijk om vanuit Vlaardingen in andere steden en dorpen in de omgeving te komen.

Er zijn genoeg redenen om voor Vlaardingen te kiezen als thuisbasis, maar de beste tip die wij als makelaar in Vlaardingen kunnen meegeven is: kom het ervaren! Plan een afspraak in bij ons op kantoor en wij vertellen u graag meer over uw mogelijkheden in Vlaardingen en hoe wij daarbij kunnen ondersteunen.

Benieuwd hoe andere (ver)kopers onze service en dienstverlening hebben ervaren als makelaar Vlaardingen? Bekijk dan de beoordelingen die wij hebben ontvangen als makelaars in Vlaardingen. Andere vragen waar wij u verder meer kunnen helpen? Stuur dan een mailtje naar info@densmakelaars.nl of bel ons op 010-473 75 55

Neem contact op  

Meer informatie?