Makelaar Schiedam

Met meer dan 30 jaar ervaring als NVM makelaar in Schiedam, is D&S Makelaardij dé partij als u een woning wilt kopen, verkopen of laten taxeren in Schiedam. Als makelaar in Schiedam zijn wij sinds 2012 onderdeel van de D&S Groep, een breed georiënteerd vastgoedbedrijf. Daarmee hebben we onze dienstverlening uitgebreid en kunnen we onze klanten nog beter adviseren.

In Schiedam is ons makelaarskantoor gevestigd aan het Land van Belofte. Hier staat Michel de Heer aan het roer. Met meer dan 30 jaar ervaring als makelaar in Schiedam en omstreken beschikt hij over veel kennis en expertise van de woningmarkt in de regio.

Bekijk ons aanbod  

Kopen, verkopen of taxeren van uw woning in Schiedam

Bij onze vestiging in Schiedam helpen wij u graag bij het kopenverkopen of taxeren van uw woning. Dankzij jarenlange ervaring hebben wij ruime kennis over de regio. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Op deze manier kunnen wij u als makelaar in Schiedam optimaal bijstaan bij al uw vraagstukken, zowel voor de aankoop als voor de verkoop van uw woning.

Denkt u eraan om uw woning in de verkoop te zetten en bent u nieuwsgierig wat uw woning ongeveer zal opleveren? Wij bieden hiervoor een gratis waardebepaling aan. Eén van onze NVM makelaars komt bij u op bezoek om uw woning te inspecteren en te beoordelen. De eerste indicatie is een goed beeld van de uiteindelijke waarde van uw woning als deze eenmaal is verkocht. Dankzij de waardebepaling heeft u gratis en vrijblijvend een mooie schatting van de waarde van uw woning, wat u opweg helpt voor het bepalen van de prijs van uw woning. Daarnaast weten we gelijk of het klikt tussen u en de makelaar, ook niet onbelangrijk!

Wonen in Schiedam

Overweegt u te verhuizen naar Schiedam vanuit een andere stad of dorp? Een mooie woning of leuk appartement kopen in Schiedam? Een keuze die wij als makelaar in Schiedam volledig snappen! De stad, gelegen tussen Rotterdam en Vlaardingen, beschikt over zowel de grootse eigenschappen van een stad als van de karakteristieke eigenschappen van een dorp. Met bijna 80.000 inwoners, gelegen aan de Nieuwe Maas, beschikt de Schiedam over vele mooie grachten en de hoogste windmolens ter wereld. Op nog geen 10 minuten afstand van Rotterdam bevindt u zich in een romantische en karakteristieke omgeving.

Schiedam heeft de bijnaam ‘de Jeneverhoofdstad’ en staat sinds enkele jaren ook bekend als ‘gin city’. Jeneverbranderijen en monumentale pakhuizen zijn dan ook veel te zien in Schiedam. Er zijn een aantal grote wereldmerken al jarenlang gevestigd in Schiedam, maar ook steeds meer jonge merken kiezen voor Schiedam als hun thuisbasis. Vele oude pakhuizen, distilleerderijen en branderijen zijn omgetoverd tot woningen, winkels, restaurants en meer. Als makelaars in Schiedam zien wij vele mooie panden langskomen in de historische binnenstad, maar ook moderne nieuwbouwprojecten als tegenhanger van de historische elementen.

De Gemeente Schiedam is opgedeeld in verschillende wijken buurten, met allemaal hun eigen karakter. In het centrum is de unieke historie goed terug te zien. Kleine en grote grachtenwoningen, een verbouwd pakhuis, maar ook penthouses en knusse huizen; Schiedam Centrum heeft voor iedereen mooie woningen. De wijk Groenoord is perfect voor gezinnen door de vele faciliteiten voor kinderen, zoals scholen, sportfaciliteiten en winkelcentra. Houd u van een aparte woning? Dan kunt u een kijkje nemen in de wijk Sveaparken. Hier staan namelijk nieuwbouwhuizen in Zweedse stijl.

Bereikbaarheid Schiedam

Doordat Schiedam tegen Rotterdam aanligt, heeft Schiedam een uitstekende bereikbaarheid. Wil je naar een grote stad? Dan sta je in 10 minuten in Rotterdam, zowel met de auto als met openbaar vervoer. Schiedam ligt voor een groot deel binnen de Ring Rotterdam, hierdoor is de stad goed te bereiken via de A4 én via de A20. Verder is Schiedam goed te bereiken met de trein, dankzij het Station Schiedam Centrum. Vanuit het station kun je gemakkelijk alle richtingen op. Pak de trein richting Den Haag of Rotterdam, maar u kunt ook richting Almere of Roosendaal.

Daarnaast is Schiedam per metro goed bereikbaar en is er een tramverbinding met Rotterdam. Station Schiedam Centrum is vanuit Rotterdam bereikbaar via de Metrolijn A, B en C. Lijn C gaat nog verder langs andere metrostations in Schiedam richting Hoogvliet en Spijkenisse. Met de tram kunt u vanuit Rotterdam naar de binnenstad en het centraal station van Schiedam.

Wij kunnen als makelaar in Schiedam nog wel even doorgaan over de redenen om voor Schiedam te kiezen, maar het beste is natuurlijk om het zelf te ervaren! Neem contact met ons op, kom langs op kantoor en wij leggen u graag alles uit over de opties in Schiedam en hoe wij daarbij kunnen helpen.

Ben je benieuwd hoe (ver)kopers bij D&S Makelaardij onze diensten en service hebben ervaren? Neem dan eens een kijkje naar hoe klanten ons als makelaar in Schiedam beoordelen. Heeft u misschien vragen waar wij u bij kunnen helpen? Neem dan contact met ons op! U kunt mailen naar info@densmakelaars.nl of bel ons op 010-473 75 55

Neem contact op  

Meer informatie?