Ringersstraat 6
Ringersstraat 6
Ringersstraat 6
Ringersstraat 6
Ringersstraat 6
Ringersstraat 6
Ringersstraat 6
Ringersstraat 6
Ringersstraat 6
Ringersstraat 6

Ringersstraat 6

Schiedam

€ 795,- p/m

Interesse?

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Omschrijving

Ringersstraat 6*
Kleinschalige opslagruimte van ca. 50 m2 met gemeenschappelijke sanitaire voorziening, gesitueerd op de hoek van de Algerastraat en de Ringersstraat te Schiedam.

De units beschikken over een gemeenschappelijke entree met loopdeur en een overheaddeur van 3.45 x 3.00 m. (b x h) en zijn zelfstandig afsluitbaar middels elektrische roldeur (2.50x2.50m).
De ruimte, is uitermate geschikt als opslag- / archiefruimte en als stallingsruimte voor uw aanhanger en/ of motorfiets.

Locatiegegevens
De objecten zijn gelegen in het Noordoostelijk deel van het Schiedamse bedrijventerrein ’s-Gravelandse Polder, welke direct grenst aan het naastgelegen Rotterdams bedrijventerrein Spaanse Polder.

De ’s-Gravelandse Polder beschikt over een eigen op- en afrit van de A20 (ringweg Rotterdam) en aansluiting op A4 (den Haag / Amsterdam).
Op het bedrijventerrein ‘s-Gravelandse Polder zijn naast diverse merkdealers tevens de navolgende bekende bedrijven gevestigd: Sandvik, Gamma, Bidfood, Pilkington, Irado en Burger King.

In directe nabijheid van de objecten bevinden zich diverse openbare parkeerplaatsen, waarvan er o.a. 10 direct naast c.q. voor het object zijn gelegen.

Voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd in huidige staat, inclusief:
- gecoate betonvloer
- elektrische roldeur
- led-verlichting
- elektra inclusief
- gemeenschappelijke sanitaire voorziening met voorportaal;

Huurtermijn
Minimale contractperiode van 12 maanden

Oplevering
In overleg, op kort termijn mogelijk.

Voorschot servicekosten
ca. € 50,- per maand, exclusief BTW.
De eigenaar van het complex coördineert het onderhoud aan technische installaties e.d., huurder voldoet periodiek de servicekosten.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 2 maanden inclusief voorschotten servicekosten en BTW.

Omzetbelasting
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voorde juistheid ervan kan door D&S Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 795,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2007

Bedrijfshal

Oppervlakte
50 m²
In units vanaf
50 m²
Vrije hoogte
450
Vloerbelasting
1500
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie
Voorzieningen
Overheaddeuren
Bouwhoogte
450

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Locatie

Meer informatie?