Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30
Larixhof 30

Larixhof 30

OOSTVOORNE

verkocht

Ook uw woning succesvol verkopen? Neem dan contactmet ons op

Gratis waardebepaling

Omschrijving

Zoekt u een ruimtelijk gelegen chalet van 2021 op het vakantiepark het “Kruiningergors” bij het Brielse Meer? Dit mooie en gezellige volledig houten Douglas chalet met veranda en grote tuin is geschikt voor 4-6 personen. En parkeren kan vlakbij!

Indeling:
Aan de voorzijde van het chalet is over de gehele breedte een gezellige veranda met de entree. De woonkamer heeft aan weerzijden een glazen pui met veel lichtinval. De open keuken in rechte opstelling is voorzien van een keramisch fornuis, oven en vaatwasser. Alle ruimten zijn vanuit de centrale woonkamer bereikbaar. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin. De 2 slaapkamers met loftdeuren zijn geschikt voor elk 2 personen. De badkamer met loftdeur met daarin een toilet, koperen wastafel op boomstamblad en doucheruimte, is gedeeltelijk betegeld. Een inpandige berging voor de nodige opbergruimte. Boven de badkamer en berging is een knusse ‘loft’ die met een vaste trap bereikbaar is.

Alle plafonds en wanden zijn van Douglas hout. De vloer is bekleed met laminaat. De warmwatervoorziening is door middel van een elektrische boiler van 80 liter. Verwarming is lokaal te regelen met een petroleum kachel. Het chalet is volledig geïsoleerd en voorzien van houten ramen en kozijnen met daarin HR++ glas.

De tuin is voorzien van gras en omheind door een hekwerk met daarin begroeiing. In de tuin is een fietsenberging.

De woning is gelegen op huurgrond en verblijven mag vanaf 25 maart tot 31 oktober met, tegen betaling, eventueel verlenging van november en december. In de overige maanden mag overdag gerecreëerd worden maar niet overnacht.

Jaarlijkse park bijdragen
Staanplaats € 1453
Vastrecht € 204
Water € 229
Parkeervergunning € 54 per stuk
Milieuheffing € 237
Toeristenbelasting € 185

Eenmalige overdrachtskosten voor de overschrijving naar een nieuwe eigenaar
€ 550.

Molecatenpark “Kruingergors”
Het park heeft allerlei faciliteiten waaronder een restaurant, snackbar, winkels, een nieuw zwembad met glijbaan, sportvelden en nog veel meer.

Het park is uitstekend bereikbaar is door middel van uitvalswegen N218 en A15. Recreëren op het Brielse meer of aan het strand van de Noordzee. Fietsen, wandelen of genieten in de gezellige plaatsen Oostvoorne of Brielle. Dit vind je allemaal in de directe omgeving.

Alle informatie is te vinden op www.molecaten.nl/kruininger-gors.

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 125.000,- k.k.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
bungalow
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
1
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Recreatiewoning
Ja
Permanente bewoning
niet toegestaan
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Voorzieningen
tv kabel
Isolatie
volledig geisoleerd

Energie

Warm water
elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
65 m²
Perceeloppervlakte
130 m²
Inhoud
218 m³
Bergruimte oppervlakte
2 m²
Buitenruimte oppervlakte
12 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
beschutte ligging

Bergruimte

Parkeergelegenheid
betaald parkeren, op afgesloten terrein
Schuur/berging
vrijstaand hout

Plattegronden

Locatie

Downloads

Meer informatie?