Anthony Fokkerweg 64-66

Anthony Fokkerweg 64-66

Rotterdam

verkocht

Ook uw woning succesvol verkopen? Neem dan contactmet ons op

Gratis waardebepaling

Omschrijving

Kantoorgebouw met Uitstekende Ligging in Rotterdam's Waalhaven Zuid

Dit goed onderhouden kantoorgebouw met bedrijfswoning, gelegen aan de Anthony Fokkerweg 64-66 in het hart van de Waalhaven Zuid in Rotterdam, biedt een uitzonderlijke kans voor ondernemers. De Waalhaven Zuid staat bekend als een cruciaal en dynamisch bedrijventerrein in Rotterdam, met uitstekende connectiviteit naar het stadscentrum, de Maastunnel en de A15 snelweg. Bovendien is het een geliefde vestigingslocatie voor servicegerichte en logistieke bedrijven, waar het Havenbedrijf Rotterdam momenteel substantieel in investeert.

Kenmerken:
Kantoorruimte op de begane grond: Met een oppervlakte van ca. 115 m2 biedt de begane grond diverse mogelijkheden voor kantoorruimte. Hier vindt u ook een handige bergvliering bereikbaar via een vlizotrap, een opbergkast, meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars), een pantry en een separaat toilet.

Kantoor-/woonruimte op de eerste verdiepingen: De eerste verdieping is momenteel ingedeeld als bedrijfswoning van ca. 103 m2. Hier treft u een woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een badkamer voorzien van douche, wastafel, separaat toilet, cv-installatiekast en een ruimte/kamer aan de rechterzijde van het pand met toegang tot het balkon,

Terrein:
Perceeloppervlakte van 865 m2: Dit ruime perceel biedt diverse mogelijkheden voor uw zakelijke activiteiten en buitenopslag. De bijbehorende loods is ideaal voor opslag.
Toegang tot het achter terrein is mogelijk via het pad van de buurman.

Parkeergelegenheid: Het pand beschikt over 6 parkeerplaatsen aan de voorzijde voor uw gemak en dat van uw klanten en medewerkers.

Eigendomssituatie:
Het pand is in eigendom van de Gemeente Rotterdam, met erfpacht uitgegeven aan Havenbedrijf Rotterdam N.V., geldig tot 8 oktober 2039. De huidige erfpachtcanon bedraagt € 8.226,15 per jaar.

Aanvaarding:
Dit pand is per direct beschikbaar voor overdracht.

Publiekrechtelijke Beperking:
Er geldt een melding, bevel, beschikking of vordering op grond van de Wet Bodembescherming, daterend van 3 mei 2007.

Bestemmingsregeling:
Het geldende bestemmingsplan is beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl of via uw makelaar.

Dit is een unieke kans om een veelzijdig pand te verwerven op een strategische locatie in Rotterdam. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bedrijfslocatie of een combinatie van kantoor en woonruimte, dit object biedt tal van opties.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1963

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
865 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
218 m²
In units vanaf
218 m²
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Liggingskenmerk
In havengebied

Foto's

Locatie

Meer informatie?