D&S Makelaars in het nieuws

D&S VVE Beheer

Voor D&S VvE Manager Phons Ockerse is het een drukke tijd! In deze periode van het jaar moeten immers de balans en de exploitatierekening van de Vereniging van Eigenaren worden opgesteld. “De agenda staat nu vol met de jaarlijkse algemene ledenvergaderingen van de VvE’s die we in beheer hebben,” legt Phons Ockerse uit. “Maar D&S VvE Beheer doet veel meer dan dat! Mensen onderschatten soms wat er bij het beheren van een VvE komt kijken. Wij zijn immers ook contactpersoon voor onder andere de notaris, makelaar, verzekeraar en aannemer. We zorgen er uiteraard voor dat bekwame vakmensen uit ons grote netwerk calamiteiten (zoals stormschade) oplossen en onderhoudswerkzaamheden professioneel uitvoeren. Niet in de laatste plaats communiceren we face to face, niet op afstand via een computer, maar ik bezoek regelmatig de complexen om te ervaren wat er speelt.”

 

D&S VVE Beheer is onderdeel van de D&S Groep die ook de vastgoeddisciplines Makelaars, Vastgoedbeheer, Bouwbedrijf en Beleggingen in O.Z. onder hetzelfde dak heeft. Zoekt u ook een professionele beheerder voor uw VvE?

 

Neem dan contact op met Phons Ockerse (010-2045060 of vve@denvastgoed.nl). Samen met Caroline Dekarz (links) en Karin Nieberg en de andere collega’s van D&S VvE Beheer heet hij u van harte welkom.

Terug naar overzicht