Huis te koop Vlaardingen

Het Vlaardingen van vandaag de dag is een dorpse stad. De unieke historie zorgt voor een dorps karakter, maar de ligging van Vlaardingen zorgt voor een stads gevoel. Logisch dat u op zoek bent naar een huis dat te koop staat in Vlaardingen.

Vlaardingen maakt deel uit van de Stadsregio Rotterdam, heeft ruim 70.000 inwoners en heeft een mooie ligging aan de Maas. Vroeger stond de stad bekend als dé Haringstad van Nederland. Dit is terug te zien in de karakteristieke gemeente, vooral bij de Oude Haven en de Koningin Wilhelminahaven.

Als u besluit een huis te kopen in Vlaardingen, is de kans groot dat u ook een woning in de buurt te koop wilt zetten. Heeft u een woning op het oog? En wilt u uw appartement of huis ook te koop zetten in Vlaardingen? Ook daar kunnen wij u bij helpen.

Welke huizen staan te koop in Vlaardingen?

D&S Makelaardij is specialist in de regio Vlaardingen. Wij bieden een grote diversiteit van woningen aan. Huizen staan in de huidige markt niet lang te koop. Daarom is het slim om een aankoopmakelaar als D&S Makelaardij in te zetten bij het vinden van uw droomhuis in Vlaardingen nog voordat deze publiekelijk te koop staat. Benieuwd of uw volgende huis te koop staat in Vlaardingen? Bekijk het actuele woningaanbod bij D&S Makelaardij.

Zelf uw huis in Vlaardingen te koop zetten?

Uw woning eerst verkopen? Wanneer u overweegt uw woning te koop te zetten, raden wij u aan te starten met een vrijblijvend informatiegesprek met D&S Makelaardij. Er komt namelijk heel wat kijken bij het te koop zetten van een huis. Met ons stappenplan wordt het overzichtelijk om uw huis als te koop aan te bieden. Onze makelaars staan u bij iedere stap bij en ondersteunen u gedurende het hele proces van het te koop zetten van uw huis.

D&S Makelaardij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de makelaardij en is gespecialiseerd in de regio. Michel de Heer is onze expert in makelaardij en heeft meer dan 25 jaar ervaring opgedaan in de woningmarkt van Vlaardingen en omstreken. Gekeken naar uw wensen en vanuit onze expertise, bepalen we samen uw kansen bij het te koop zetten van uw huis. Wij verwelkomen u graag op ons kantoor aan de Kreupelstraat 4 te Schiedam. Telefonisch staan wij voor u klaar, 010 473 75 55 of per e-mail, info@densmakelaars.nl.

Meer informatie?