Huis kopen Vlaardingen

Het is een van de grootste en belangrijkste beslissingen in uw leven: een huis kopen. Het is dus van groot belang dat dit zorgvuldig wordt aangepakt. U wilt een huis kopen in Vlaardingen of omgeving? Dan is D&S Makelaars met ruim 30 jaar ervaring in de regio dé geschikte partij om u te begeleiden in uw zoektocht.

Een huis kopen in Vlaardingen is niet iets dat u dagelijks doet. Daarbij krijgt u bij het kopen van een huis te maken met de makelaar van de verkoper, die uiteraard een ander doel heeft dan u: het huis voor een zo hoog mogelijke vraagprijs verkopen. Om deze reden is het verstandig u te laten adviseren door een aankoopmakelaar als u een huis wilt kopen. Wij staan aan uw kant in plaats van die van de verkoper.

Een onafhankelijke expert die goed advies kan geven over de lokale woningmarkt, bouwkundige aspecten en meer. En niet geheel onbelangrijk: begeleiden bij het uitbrengen van een realistisch onderhandelingsbod.

Aankoopproces huis kopen in Vlaardingen

Als u een huis wilt kopen in Vlaardingen doorlopen wij 7 stappen van het aankoopproces met u. Dit aankoopproces kunt u volledig door ons laten begeleiden, of enkel delen hiervan. Het pakket aan activiteiten dat wordt afgesproken, bepaalt de hoogte van de courtage die D&S Makelaardij ontvangt na succesvolle aankoop van uw nieuwe huis in Vlaardingen. De 7 stappen zijn:

  1. Het zoeken van een geschikt huis in Vlaardingen
  2. Het inplannen van bezichtigingen
  3. Eventueel extra bouwkundig onderzoek naar het huis waar u interesse in heeft
  4. De juiste onderhandelingsstrategie en bod bepalen
  5. Het ondertekenen van de koopakte
  6. Het financieren van uw nieuwe huis in Vlaardingen
  7. De akte van levering tekenen bij de notaris

Allereerst raden wij u dus aan een aantal huizen en wijken in de door uw gekozen regio te bezoeken. Als u uw oog op een huis in Vlaardingen heeft laten vallen is het tijd voor een nadere kennismaking. Wij regelen een bezichtigingsafspraak en begeleiden dezeHopelijk is het inderdaad het huis van uw dromen! Nu weet u het zeker, u wilt een huis kopen in Vlaardingen. Als ervaren makelaars voeren wij hierna extra onderzoek uit naar het betreffende huis, mede om een goed advies te geven over het onderhandelingsbod. Wanneer u en de verkopende partij het eens zijn over het bod is het tijd om de koopakte te ondertekenen.

Aan de hand van de koopsom, eventuele verbouwplannen, eigen geld en kosten koper, kunnen wij vaststellen welk bedrag aan hypotheek u nodig heeft. Daarbij kunnen wij ook adviseren welk type hypotheek bij u past. Als dit alles in orde is en de koopsom is betaald, tekent u de akte van levering bij de notaris.

Wilt u meer weten over het proces van een huis kopen in Schiedam? Bezoek dan deze pagina voor meer uitleg over de 7 stappen. Andere vragen waar wij u verder meer kunnen helpen? Stuur dan een mailtje naar info@densmakelaars.nl of bel ons op 010-473 75 55.

Meer informatie?