Koopwoningen Vlaardingen

Bent u op zoek naar een koopwoning in Vlaardingen? Heeft u al een woning op het oog uit ons huidige aanbod koopwoningen in Vlaardingen, of zit uw droomhuis er nog niet tussen? In beiden situaties kunt u de hulp inschakelen van D&S Makelaars. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij dé partner om uw koopwoning in Vlaardingen te vinden.

Een koopwoning in Vlaardingen?

Wonen in Vlaardingen brengt vele voordelen met zich mee. De rijke historie zorgt voor een uniek dorps karakter van de stad, maar de ligging van Vlaardingen doet juist weer heel stads aan. Net buiten de drukte van Rotterdam, maar dichtbij genoeg om er met verschillende vervoersmiddelen snel te kunnen komen. Ideaal voor woon-werkverkeer.

  • Met de auto
    De wijk Holy wordt van de rest van Vlaardingen gescheiden door de A20. In het oosten worden Vlaardingen en Schiedam gescheiden door de A4.
  • Met de metro
    Momenteel beschikt Vlaardingen nog niet over eigen metrostations, maar drie voormalige treinstations worden sinds 2017 omgebouwd tot metrostations: Vlaardingen Oost, Vlaardingen West en Vlaardingen Centrum. Deze metrostations zijn dan gelegen aan de nieuwe metrolijn ‘de Hoekse Lijn’, die Schiedam aan Hoek van Holland verbindt. Deze lijn is naar verwachting in 2019 actief. Wel is momenteel metrostation Vijfsluizen makkelijk te bereiken vanuit Vlaardingen, die in oostelijke richting verbonden is aan het centrum van Rotterdam en in zuidelijke richting aan Spijkenisse.
  • Met de tram of bus
    Ook is er een tramverbinding tussen het centrum van Rotterdam en Vlaardingen, namelijk de tram naar Vlaardingen Holy. Daarnaast is er nog een lijnbus naar het NS-station Schiedam Centrum vanuit Vlaardingen.

Ons aanbod koopwoningen in Vlaardingen

Wij zien in Vlaardingen een variëteit aan koopwoningen voorbijkomen, van appartementen tot eengezinswoningen. Zowel in de karakteristieke binnenstad als in de meer nieuwe delen van Vlaardingen. Bent u benieuwd naar uw koopmogelijkheden in Vlaardingen? Maak dan een afspraak met onze hypotheekadviseur. Samen met u kijken we naar uw financiële situatie, mogelijke overwaarde op uw huidige woning en eventueel eigen geld. Zo weet u waar u aan toe bent en kunnen we gelijk achterhalen of er een klik is.

Bekijk ons huidige aanbod koopwoningen in Vlaardingen om een indruk te krijgen van het type woningen die beschikbaar zijn in de stad. Heeft u vragen of interesse in een van deze woningen, of wellicht een andere vraag waarmee wij u verder kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Stuur een mailtje naar info@densmakelaars.nl of bel ons op 010-473 75 55.

Meer informatie?