Huis te koop Schiedam

De diversiteit in Schiedam is groot, logisch dat u op zoek bent naar een huis dat te koop staat in Schiedam. De stad heeft de grootse eigenschappen van een stad, maar ook de karakteristieke eigenschappen van een dorp. De stad heeft bijna 80.000 inwoners, beschikt over vele mooie grachten en de hoogste windmolens van de wereld. Daarnaast is de ligging aan de Maas heerlijk, op nog geen 10 minuten afstand van Rotterdam.

Als makelaar zien wij vele mooie panden voorbijkomen in de historische binnenstad, maar ook moderne nieuwbouwprojecten als tegenhanger van de historische elementen. Er is in Schiedam voor ieder een huis te koop.

Als u uw huis wilt kopen in Schiedam, is de kans groot dat u ook uw huidige woning in Schiedam te koop wilt zetten. Heeft u interesse in een woning en wilt u uw appartement of huis ook te koop zetten in Schiedam? Daar kunnen wij u bij helpen.

Welke huizen staan te koop in Schiedam?

D&S Makelaardij is specialist in de regio Schiedam. In de huidige markt staan huizen niet lang te koop. Daarom is het essentieel om een aankoopmakelaar als D&S Makelaardij in te zetten om uw droomhuis in Schiedam te vinden nog voordat deze publiekelijk te koop staat. Benieuwd welke huizen momenteel te koop staan? Bekijk het actuele woningaanbod bij D&S Makelaardij.

Zelf uw huis in Schiedam te koop zetten?

Uw woning eerst verkopen? Wanneer u overweegt uw woning te koop te zetten, raden wij u aan te starten met een vrijblijvend informatiegesprek met D&S Makelaardij. Er komt namelijk heel wat bij kijken om een huis te koop te zetten. Met ons stappenplan wordt het overzichtelijk om uw huis te koop te zetten. Onze makelaars staan u bij iedere stap bij en ondersteunen u gedurende het hele proces van het te koop zetten van uw huis.

D&S Makelaardij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de makelaardij en is gespecialiseerd in de regio. Michel de Heer is onze expert en heeft meer dan 25 jaar ervaring opgedaan in de woningmarkt van Schiedam en omstreken. Kijkende naar uw wensen en vanuit onze expertise, bepalen we samen uw kansen bij het aankopen of te koop zetten van uw huis. Wij verwelkomen u graag op ons kantoor aan de Kreupelstraat 4 te Schiedam. Telefonisch staan wij voor u klaar, 010 473 75 55 of per e-mail, info@densmakelaars.nl.

 

Meer informatie?