Koopwoningen Schiedam

Bent u op zoek naar een koopwoning in Schiedam? Heeft u al een woning op het oog uit ons huidige aanbod koopwoningen in Schiedam, of zit uw droomhuis er nog niet tussen? In beiden situaties kunt u de hulp inschakelen van D&S Makelaars. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij dé partner om uw koopwoning in Schiedam te vinden.

Wanneer we voor u aan de slag gaan, brengen we eerst in kaart wat uw huidige positie is en welke wensen u heeft. Er zullen namelijk een hoop vragen op u afkomen wanneer u op zoek bent naar een koopwoning, denk aan:

 • Wat zijn uw woonwensen?
 • Bezit u al een huis dat eerst nog verkocht moet worden?
 • Is er overwaarde op uw eventuele huidige woning waar we rekening mee kunnen houden?
 • Wat zijn uw financiële mogelijkheden?

Als aankoopmakelaar in Schiedam helpen wij u graag het antwoord op deze vragen te vinden. Het beantwoorden van deze vragen maakt het proces van het vinden van de juiste koopwoning in Schiedam een stuk eenvoudiger.

Een koopwoning in Schiedam?

Wonen in Schiedam brengt vele voordelen met zich mee. Naast dat de stad bezit over een rijke historie, die tot de dag van vandaag is terug te zien in het straatbeeld, is de stad door haar ligging ook erg aantrekkelijk. Net buiten de drukte van Rotterdam, maar dichtbij genoeg om er snel te komen. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld werkt in Rotterdam, maar op zoek bent naar een koopwoning in een iets rustigere omgeving.

 • Met de auto
  Schiedam ligt voor een groot gedeelte binnen de Ring Rotterdam. Hierdoor is de stad goed te bereiken via de afritten aan de A4 Schiedam-West en de A20 Schiedam-Noord en Schiedam.
 • Met de trein
  Schiedam beschikt over één NS-station, namelijk Schiedam Centrum. Vanaf dit treinstation is o.a. een directe verbinding naar Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.
 • Met de metro
  Metrostation Schiedam Centrum is bereikbaar vanuit Rotterdam met lijn A, B en C. Ook kun je met lijn C verder reizen in de richting van Spijkenisse.

Bekijk ons huidige aanbod koopwoningen in Schiedam om een indruk te krijgen van het type woningen die beschikbaar zijn in de stad. Heeft u vragen of interesse in een van deze woningen, of wellicht een andere vraag waarmee wij u verder kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Stuur een mailtje naar info@densmakelaars.nl of bel ons op 010-473 75 55.

Meer informatie?