Huis verkopen Schiedam

 

Bij D&S Makelaardij begrijpen we dat het verkopen van uw huis een belangrijke beslissing is. Met meer dan 40 jaar ervaring in de makelaardij, beschikken wij over de kennis en expertise die nodig zijn om uw huis in Schiedam succesvol te verkopen. We begrijpen dat er belangen en behoeften zijn bij het verkopen van een huis, en we staan klaar om u te ondersteunen en adviseren.

We nemen al het werk uit handen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Of u nu begeleiding nodig heeft bij de verkoop van uw huis in Schiedam of vragen heeft, wij zijn er voor u.

Schiedam biedt talloze mogelijkheden op de woningmarkt. Deze stad is erg populair onder woningzoekenden vanwege het gevarieerde aanbod in de omgeving. Dit vergroot uw kansen op een snelle verkoop.

Uw verkoopmakelaar in Schiedam

Bij D&S Makelaardij in Schiedam staan wij graag voor u klaar om u te helpen bij de verkoop van uw woning. Wij begrijpen dat er veel komt kijken bij dit proces, zoals het bepalen van de verkoopprijs, het opstellen van een verkoopplan, het organiseren van bezichtigingen en nog veel meer. Als trotse leden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) zijn wij gecertificeerd met het NVM-keurmerk. Dit keurmerk waarborgt deskundige, onafhankelijke en betrouwbare ondersteuning tijdens het verkoopproces. Door onze connectie met het uitgebreide NVM-netwerk vergroten wij aanzienlijk de kans op een snelle verkoop. Wij kunnen uw woning zelfs in een vroeg stadium al aan potentiële kopers presenteren.

Bij D&S Makelaardij gaan wij altijd een stap verder. Wij streven naar een optimale samenwerking en uw belangen staan bij ons voorop. Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan via de website contact met ons op of kom langs bij ons kantoor aan de Land van Belofte 50, 3111 NW Schiedam. Ons team staat klaar voor al uw vragen.

Maak een afspraak
Makelaar Rotterdam

 

Schiedam de ideale verkooplocatie

Schiedam is de ideale locatie om uw huis te verkopen, en D&S Makelaardij de juiste partner om u daarbij te helpen. Met een levendige vastgoedmarkt, diverse voorzieningen en een hechte gemeenschap, trekt Schiedam veel potentiële kopers aan.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen.

Voordelen van D&S:

  • 5 NVM-vestigingen verspreid over regio Rijnmond.
  • Specialist in verkopen van woningen in Schiedam.
  • Gewaardeerd met een uitstekende beoordeling van 9,6 op Funda.
  • Wij hechten waarde aan transparantie: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.
  • Onze dienstverlening is volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Beoordeling Funda: https://www.funda.nl/makelaars/15463-d-en-s-makelaars/?plaats=schiedam

Meer informatie?