Aankoopmakelaar Schiedam

 

Als aankoopmakelaar in Schiedam begrijpen wij de uitdagende beslissing die gepaard gaat met het kopen van een huis. Het is geen keuze die u overhaast kunt maken. Bij zo'n belangrijke beslissing is passende begeleiding en advies over de regio essentieel. Met meer dan 40 jaar ervaring als aankoopmakelaar in Schiedam, beschikken de experts van D&S over de benodigde kennis en deskundigheid op het gebied van woningaankoop.

Bij D&S hechten we waarde aan persoonlijk contact en betrokkenheid. Bovendien kunt u rekenen op uitgebreide ondersteuning gedurende het volledige aankoopproces. We blijven voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Schiedam, zodat we u altijd kunnen voorzien van actuele informatie. Neem gerust een kijkje in ons gevarieerde aanbod aan koopwoningen in Schiedam.

Uw aankoopmakelaar in Schiedam

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en dragen met trots het prestigieuze NVM-keurmerk.

Bij het kopen van een woning in Schiedam streven we naar een optimale samenwerking, waarbij uw belangen altijd voorop staan. Onze aankoopmakelaars helpen dagelijks mensen bij het vinden van hun nieuwe woning.

Heeft u interesse in meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via onze website of bezoek ons kantoor op Land van Belofte 50, 3111 NW Schiedam.

Maak een afspraak
Makelaar Rotterdam

 

Schiedam de ideale woonlocatie

Schiedam, de ideale plek om te wonen! Met historische charme en moderne voorzieningen, biedt deze stad een unieke sfeer. De stad staat bekend om haar jeneverproductie en heeft een rijk cultureel erfgoed om te ontdekken. Met uitstekende verbindingen via trein, bus en metro is Schiedam goed verbonden met nabijgelegen steden zoals Rotterdam en Den Haag.

Alle voorzieningen zijn binnen handbereik, van winkelcentra en supermarkten tot scholen en gezondheidszorg. Met een breed aanbod aan woningen; van historische panden tot moderne appartementen, is er voor ieder wat wils.

Voordelen van D&S:

  • 5 NVM-vestigingen verspreid over Rijnmond.
  • Aankoopmakelaar specialist in Schiedam.
  • Gewaardeerd met een uitstekende beoordeling van 9,6 op Funda.
  • Wij hechten waarde aan transparantie: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.
  • Onze dienstverlening is volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Beoordeling Funda: https://www.funda.nl/makelaars/15463-d-en-s-makelaars/?plaats=schiedam

Meer informatie?