Aankoopmakelaar Rotterdam

 

Als aankoopmakelaar in Rotterdam zijn wij ons bewust van de belangrijke beslissing die gepaard gaat met het aanschaffen van een woning. Het is geen impulsieve keuze die u zomaar zult maken. Bij een dergelijke belangrijke beslissing is gepaste begeleiding en advies over de regio van cruciaal belang. Met meer dan 40 jaar ervaring als aankoopmakelaar in Rotterdam, beschikken de specialisten van D&S over de vereiste kennis en expertise op het gebied van woningaankoop.

Bij D&S hechten we veel belang aan persoonlijk contact en betrokkenheid. Daarnaast kunt u vertrouwen op uitgebreide ondersteuning gedurende het gehele aankoopproces. We blijven constant op de hoogte van de recentste ontwikkelingen in Rotterdam, zodat we u altijd kunnen voorzien van actuele informatie. Neem gerust een kijkje in ons diverse aanbod van te koop staande woningen in Rotterdam.

Uw aankoopmakelaar in Rotterdam

Bij D&S streven we ernaar om u optimaal te ondersteunen bij de aankoop van een woning in Rotterdam, met uw belangen als prioriteit. Onze deskundige makelaars assisteren dagelijks individuen bij het vinden van hun nieuwe huis.

Met trots zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en dragen wij het prestigieuze NVM-keurmerk.

Interesse in meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via onze website of bezoek ons kantoor op Land van Belofte 50, 3111 NW Schiedam.

Maak een afspraak
Makelaar Rotterdam

 

Rotterdam de ideale woonlocatie

Rotterdam, de ideale woonlocatie! Deze veelzijdige stad biedt voor iedereen wat wils. Prachtige architectuur met iconische gebouwen zoals de Erasmusbrug, Markthal en Euromast. Groene oases zoals het Kralingse Bos en parken om te ontspannen. Een gevarieerd winkelaanbod met bekende straten als de Lijnbaan, Koopgoot en Meent. Een bruisende culinaire scene en uitstekende verbindingen naar andere steden. Ontdek de mogelijkheden van Rotterdam en maak het uw nieuwe thuis!

Voordelen van D&S:

  • 5 NVM-vestigingen verspreid over Rijnmond.
  • Aankoopmakelaar specialist in Rotterdam.
  • Gewaardeerd met een uitstekende beoordeling van 9,6 op Funda.
  • Wij hechten waarde aan transparantie: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.
  • Onze dienstverlening is volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Beoordeling Funda: https://www.funda.nl/makelaars/15463-d-en-s-makelaars/?plaats=schiedam

Meer informatie?