Frontonstraat 0
Frontonstraat 0
Frontonstraat 0
Frontonstraat 0
Frontonstraat 0

Frontonstraat 0

HELMOND

€ 7.500,- k.k. / € 50,- p/m

Interesse?

Neem contact met ons op!

Klip van wijk
Aangeboden door

Klip + van Wijk Rockanje
T: 0181 - 401022
E: rockanje@kvwmakelaars.nl

Neem contact met ons op

Omschrijving

ONDERGRONDS EN VEILIG PARKEREN ONDER DE PARAGE HELMOND.
Unieke kans om een motorparkeerplaats te bemachtigen in de ondergrondse parkeergarage onder het appartementencomplex ‘De Parage’.

Beleggers opgelet: Er zijn meerdere motorparkeerplaatsen beschikbaar als belegging met een beperkte VvE-bijdrage van €5,64 per maand en een mooi potentieel rendement.

De parkeergarage is uitstekend beveiligd middels een speedgate en camerabeveiliging. De ondergrondse parkeergarage is enkel toegankelijk voor bewoners en eigenaren van een parkeerplaats. Alle motorparkeerplaatsen hebben een ABUS WBA 100 grondanker. De ideale plek in Helmond voor het veilig en droog stallen van uw motor, scooter of een ander voertuig.

De parkeergarage heeft twee in- en uitgangen, aan de Frontonstraat en Timpaanstraat. De parkeergarage is gelegen op niveau -1 onder het wooncomplex. Het complex is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen en aantrekkelijke faciliteiten. De parkeergarage is 24/7 bereikbaar. De speedgate werkt middels een sleutelcontrolesysteem.

De vraagprijs bedraagt €7.500 k.k. per motorparkeerplaats. Het huren van een motorparkeerplaats is mogelijk.

De levering zal plaatsvinden bij VAD Notarissen te Rotterdam.

Project
Het complex is in een halve cirkel gebouwd en heeft een exclusieve uitstraling. De maisonnettes en appartementen hebben mooie uitzichten over het voorgelegen park en de stad. De VvE is gezond en actief.

Omgeving
De Parage ligt nabij het stadscentrum van Helmond, in de jonge wijk Suytkade. De komende tijd worden er veel nieuwe woningen in deze buurt gebouwd. Het complex is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen zoals de N270, waardoor je binnen een kwartiertje in Eindhoven bent. Het NS-station, de Lidl, diverse scholen en het bruisende centrum van Helmond zijn op loopafstand te bereiken.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 7.500,- k.k.
Huurprijs
€ 50,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
onbekend
Soort onbekend
Bouwvorm
bestaande bouw
Huidige bestemming
overigog

Energie

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Locatie

Downloads

Meer informatie?