Anatole Franceplaats 584

Anatole Franceplaats 584

ROTTERDAM

verkocht

Ook uw woning succesvol verkopen? Neem dan contactmet ons op

Gratis waardebepaling

Omschrijving

Keurig onderhouden en verbouwd 3-kamer (voorheen 4) appartement met berging in de onderbouw.

Het appartement heeft door de ligging op de 1e verdieping een optimaal zicht op een schitterend plantsoen en is gunstig gesitueerd nabij alle voorzieningen zoals onder andere het metrostation en diverse winkelcentra. Het fraaie recreatie natuurgebied van de Rotte ligt werkelijk om de hoek.

Tevens kan een garage (nr. 544) in de onderbouw mee gekocht worden. Deze garage heeft een nieuwe overhead deur en is handig gelegen vlak bij de hoofdingang van het appartementencomplex. De vraagprijs van de garage is € 37.500,- k.k..

Indeling:
1e Verdieping:
Entree/hal, werkkamer (voormalige keuken), centraal gesitueerde keuken voorzien van vaatwasmachine, koelkast, afzuigkap en gaskookplaat. Aan de voorzijde is een mooie grote slaapkamer (voorheen 2 slaapkamers) voorzien van een vaste schuifkastenwand, waarachter zich een royale inloopkast bevindt. De badkamer is voorzien van een ligbad, wandcloset, wastafelmeubel, brede wandtegel en plavuizen vloer.

De blikvanger is de woonkamer aan de achterzijde. Voorheen was dit een woonkamer en een slaapkamer. Door het samenvoegen is een royale speelse woonkamer ontstaan. Via de woonkamer is het balkon bereikbaar waarvan u een mooi zicht heeft op een fraai plantsoen met bomen, heesters en een waterpartij.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1971
- Voorzien van HR++ beglazing
- Het energielabel F is naar waarschijnlijkheid onjuist. Er is een herkeuring aangevraagd.
- Grote speelse woonkamer
- VVE bijdrage appartement E 150,66 per maand, excl. voorschot stookkosten E 100,-- per maand
VVE bijdrage garage E 22,62 per maand
- Voorzien van blokverwarming
- Erfpachtverplichting (canon) van het appartement is is afgekocht voor de gehele looptijd van het erfpachtrecht te weten tot 13-08-2097
- De erfpachtverplichting (canon) van de garage is afgekocht voor de gehele looptijd van het erfpachtrecht tot 12-03-2097
- Verkoop garage wordt eerst aangeboden aan de koper van het appartement, daarna aan eventuele andere gegadigden. U kunt zich hiervoor wel inschrijven
- Bereikbaar via afgesloten centrale hal met liftpartijen
- Gelegen aan de rand van de wijk tegenover het Ommoordseveld en het Rottegebied
- Oplevering in overleg

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper wordt uitgenodigd zelf de opgegeven oppervlakten van het gekochte op juistheid te controleren.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Ruseler Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

VvE checklist

Inschrijving KVK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja (150,66 per maand)
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Ja
Opstalverzekering
Ja

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
galerijflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
1
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1971
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Voorzieningen
tv kabel, lift
Isolatie
dubbel glas

Energie

Energielabel
F
Verwarming
blokverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
83 m²
Bergruimte oppervlakte
14 m²
Buitenruimte oppervlakte
11 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan park, in woonwijk, vrij uitzicht

Bergruimte

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
box

Foto's

Locatie

Meer informatie?